Palvelunkuvaus

Uudenlainen vuokrauspalvelu

 

Vuokraradio.com on uudenlainen ammattiradiopuhelimien vuokrauspalvelu yrityksille ja tapahtumajärjestäjille. Palvelussa asiakkaille vuokrataan sovittu määrä ROXTONE -merkkisiä ammattiradioradiopuhelimia varusteineen, sovituksi ajaksi. Radiopuhelimet ovat ammattikäyttöön suunniteltuja VHF- tai UHF-taajuusalueella toimivia lähetystehojen ollessa VHF (5W) ja UHF (4W).

 

Kenelle palvelu on tarkoitettu?

 

Palvelu sopii kaikille, jotka tarvitsevat ammattikäyttöön suunniteltuja radiopuhelimia toistaiseksi tai määräaikaiseen käyttöön.

 

Radiopuhelimien tarve voi vaihdella muutamasta kappaleesta jopa satoihin radiopuhelimiin, ja vuokrauksen kesto muutamasta päivästä vuosiin.

 

Vuokraamme radioita toistaiseksi voimassaolevilla sekä määräaikaisilla sopimuksilla. Myönnämme aina radioillemme IKITAKUUN sopimuskauden ajaksi. Käytössä rikkoutuneen radiopuhelimen tilalle lähetämme viipymättä uuden.

 

 

Tyypillisiä asiakkaitamme ovat:

 

- tehtaat

- kaivokset

- rakennustyömaat

- nostokonepalvelut

- hotelli- ja ravintola-ala

- pelastustoimi ja turvallisuusala

- tapahtumajärjestäjät

 

Kuinka vuokraus tapahtuu?

 

Mikään ei ole meille tärkeämpää kuin tyytyväinen asiakas. Emme halua Teidän joutuvan ns. vuokraamaan sikaa säkissä, joten palveluumme kuuluu aina sovittu koekäyttökausi.

 

Koekäytön jälkeen toivomme tietenkin teidän olevan tuotteeseen tyytyväinen ja seuraavaksi neuvottelemme sopimuksesta. Koekäyttö on täysin ilmainen, eikä sido Teitä mihinkään.


KYSY TARJOUS JA TILAA RADIOPUHELIMET ILMAISEEN KOEKÄYTTÖÖN!

 

Arvomme

 

- luotettavuus

- toimitusvarmuus

- ammattitaito ja monipuolisuus